ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, (7min), Α Λυκείου Μυτιλήνης (μαθητές και καθηγητές) Α΄ προβολή στο ελληνικό κοινό

H ταινία αναπτύχθηκε στο Aegeandocs Workshop.
Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα σχολεία πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στο επίσημο αναλυτικό πρόγραμμα. Σε αυτές τις “εκτός πλαισίου” δραστηριότητες οι μαθητές, με την υποστήριξη των καθηγητών τους, σχεδιάζουν και πραγματοποιούν δημιουργικές δράσεις γενικότερου ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την τεχνολογία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό κ.ά. 
Στο «Κάθε μέρα, ίδια μέρα;» παρακολουθούμε στιγμιότυπα από δραστηριότητες ρομποτικής, θεάτρου, αθλητισμού που γίνονται σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μαθητές περιγράφουν και αξιολογούν αυτά τα προγράμματα αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους, τα κίνητρά τους και τις προσδοκίες τους για την ανατροπή της σχολικής μονότονης καθημερινότητας. Παρακολουθούμε τις ανησυχίες των εφήβων μαθητών καθώς αναζητούν δημιουργική έκφραση μέσα από αυτού του είδους τις δραστηριότητες. 
Η ομάδα που συνεργάστηκε στη δημιουργία αυτού του 7λεπτου ντοκιμαντέρ αποτελείται από τους μαθητές της Α Λυκείου: Γιώργος Παυλή, Μαριάνθη Πεντογέννη και@George Hatzilamprou Γιώργο Χατζηλάμπρου. Η ιδέα ήταν της καθηγήτριας Σωτηρίου Σοφία Σοφίας Σωτηρίου. Την κάμερα Μαριάνθη Πεντογέννη ενώ το μοντάζ έκανε ο George Pavlis. Στον ήχο βοήθησε ο Αλέξανδρος Στεργίου. Οι σκηνοθετικές επιλογές ανήκουν σε όλη την ομάδα. Σύμβουλος σκηνοθεσίας ήταν ο Kostas Spiropoulos . Η παραγωγή ανήκει στην AEGEANDOCS WORKSHOP με την υποστήριξη του Δήμου Λέσβου. Οι μαθητές του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης στήριξαν και συμμετείχαν σε όλη αυτήν την προσπάθεια.